Sisustussuunnittelija

UUSIA TUULIA SISUSTUSSUUNNITTELULLA!

Sisustus IDEAn avulla toiveesi toteutuvat! 

Ennen kuin lähdet surffailemaan sivustojani pidemmälle, haluat varmaan tietää jotain henkilöstä, joka vastaa Sisustus IDEAn toiminnasta. Eli kaiken takana häärään minä, Minna Haaksiluoto, sisustussuunnittelija SI.

Sisustussuunnittelijakoulutus

Valmistuin sisustus- ja kalustesuunnittelun artenomiksi Lybeckerin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta vuonna 2002. Opintoni kestivät 4 vuotta. Valmistumisen jälkeen perustin oman sisustussuunnittelutoimiston; Sisustus IDEA Minna Haaksiluodon kotikaupunkiini Raaheen. Vuonna 2016 suoritin Markkinointiviestintä Visualistin ammattitutkinnon.

Nykyisin Sisustus IDEAn toimisto sijaitsee Oulussa Modeon, RTV-Yhtymän, Teknoksen ja Oraksen kanssa yhteisissä tiloissa Poratiellä.

Sisustussuunnittelija SI

Mainittakoon myös se tärkeä seikka, että olen Sisustussuunnittelijat SI Ry:n jäsen. Kyseessä on valtakunnallinen sisustussuunnittelija-ammattilaisten yhdistys, jonka jäseneksi kelpuutetaan vain alan koulutuksen saaneita ja ”sisustussuunnittelija SI” -nimikkeen käyttöön oikeutettuja henkilöitä.  Työhistoriani sisustusalan ammattilaisena on varsin kattava ja laaja-alainen kotikohteista aina julkisiin tiloihin. Sisustus IDEA täyttääkin pian jo 20 vuotta! 🙂