Sisustussuunnittelija

Olen Sisustus IDEAn yrittäjä Minna Haaksiluoto, sisustussuunnittelija SI.

Olen tehnyt yrittäjänä sisustussuunnitelmia jo vuodesta 2002 alkaen.

Sisustussuunnittelijakoulutus

Valmistuin sisustus- ja kalustesuunnittelun artenomiksi Lybeckerin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta vuonna 2002. Opintoni kestivät 4 vuotta. Valmistumisen jälkeen perustin oman sisustussuunnittelutoimiston silloiseen kotikaupunkiini Raaheen. Vuonna 2016 suoritin Markkinointiviestintä Visualistin ammattitutkinnon.

Nykyisin Sisustus IDEAn toimisto sijaitsee Oulussa Modeon, RTV-Yhtymän, Teknoksen ja Oraksen kanssa yhteisissä tiloissa Poratiellä.

Työkokemus

Reilun kahdenkymmenen vuoden aikana olen tehnyt lukuisia sisustussuunnitelmia erilaisiin yritystiloihin sekä julkisiin kohteisiin. Työpöydällä on ollut toimisto-, liike- ja tuotantotiloja, kouluja, ravintoloita, kahviloita, liikuntakeskuksia, kampaamoita, kauneushoitoloita jne. Myös yksityiskotien sisustussuunnitelmat, uudisrakennuksista saneerauskohteisiin, ovat tulleet vuosien saatossa hyvinkin tutuiksi.

Sisustussuunnittelija SI

Mainittakoon myös se tärkeä seikka, että olen Sisustussuunnittelijat SI Ry:n jäsen.

Kyseessä on valtakunnallinen sisustussuunnittelija-ammattilaisten yhdistys, jonka jäseneksi kelpuutetaan vain alan koulutuksen saaneita ja ”sisustussuunnittelija SI” -nimikkeen käyttöön oikeutettuja henkilöitä.