Sisustussuunnittelu

Jokaisella asiakkaalla on erilaisia ja eriasteisia sisustuspulmia, toiveita, haaveita ja mieltymyksiä. Jokaisella projektilla on oma laajuutensa ja haastavuusasteensa. Jokainen sisustussuunnittelukohde on siis oma erilainen kokonaisuutensa.

Ihan ensimmäisenä minun tehtäväni onkin kartoittaa yhdessä asiakkaan kanssa näitä asioita. Tämän jälkeen teen kirjallisen tarjouksen suunnittelutyöstä. Suunnittelutyön hinta voi olla joko tuntiveloitteinen perustuen aika-arvioon, tai kiinteä ns urakkahinta.

Sisustussuunnittelutyö sisältää aina tarvittavan määrän asiakaspalavereita joko toimistollani tai suunniteltavassa kohteessa. Valmis sisustussuunnitelma sisältää mm. tietokoneavusteiset piirustukset, kalusteluettelot, tilakohteiset huonekortit yms. suunnitelmaa selventävät dokumentit. Näiden avulla suunnitelman toteuttaminen on helppoa ja hankintojen tekeminen vaivatonta. Näin asiakas säästää aikaa ja välttyy virhehankinnoilta. Myös monelle niin epämiellyttävät kauppareissut tulee minimoitua palkkaamalla sisustussuunnittelija.

SISUSTUSKONSULTAATIOLLA asiakas saa apua nopeasti pienempiin sisustuspulmiinsa.  Konsultaatio sisältää 2h yhteistä aikaa asiakkaan kanssa joko suunniteltavassa kohteessa tai esimerkiksi huonekalu- tai pintamateriaaliliikkeessä. Konsultoinnin kokonaishinta on 300€ sis 24% alv. Kilometrikorvaus on 0,60€ / km sis. 24% alv. Konsultaatiosta saat niin halutessasi lyhyen kirjallisen yhteenvedon.

Sisustuskonsultaatio on myös hyvä lahjavinkki hänelle jolla on jo kaikkea.

Ota yhteyttä ja kerro millaista suunnitteluapua juuri sinä tarvitset!

ODOTAN YHTEYDENOTTOASI!

Laitetaan yhteistuumin sisustusasiasi kuntoon. Sisustaminen on iloinen asia joka tempaisee mukaansa!

-Minna-