Sisustussuunnittelu

Jokainen sisustussuunnittelukohde on oma kokonaisuutensa, oli se sitten laajuudeltaan pieni tai suuri.Tästä johtuen myös jokaiselle räätälöidään työn laajuuden mukainen hinta. Jos tarvitset apua kotisi, työpaikkasi, myymälätilasi tai näyteikkunasi suunnitteluun, laita minulle viestiä tai soittele. Teen myös julkistentilojen sisustussuunnittelua (mm. koulut, päiväkodit, ravintolat yms.).

Ota yhteyttä niin sovitaan aloituspalaveri toimistolleni tai suunnittelukohteeseen. Tämän jälkeen saat kirjallisen tarjouksen suunnittelutyöstä.

UUTUUS! SISUSTUSUUNNITTELUPÄIVÄ OULUSSA 250€ sis. 24% alv / 3h.

Saat sisustussuunnittelijan käyttöösi kolmeksi tunniksi.

Käydään kohteessasi läpi kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset ja ongelmakohdat, sekä etsitään niihin ratkaisuja. Jutellaan sisustustoiveistasi ja – mieltymyksesi sekä mietitään miten saamme kohteestasi toiveidesi mukaisen.  Olemassa olevien kalusteiden sijoitteluja voidaan miettiä uudelleen ja suunnitella uusien kalusteiden hankintoja ja niiden kokoja/tilantarpeita. Voimme käydä läpi värimaailmaa, pintamateriaaleja, taulujen ripustuksia, verhojen tyyliä yms. Käydä yhdessä huonekalu-, valaisin- ja tekstiilikaupoissa katsomassa vaihtoehtoja, ja tehdä mahdollisesti toiveidesi mukaisia hankintoja. Voimme myös yhdessä valita vaihtoehtoja esim. tapetti- ja laattakauppojen valikoimista.

Päivän sisältö siis vaihtelee tarpeesi ja toiveidesi mukaan. Suunnitellaan yhdessä etukäteen päivän sisältö niin, että saat siitä parhaan hyödyn itsellesi.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Laitetaan yhteistuumin sisustusasiasi kuntoon. Sisustaminen on iloinen asia joka tempaisee mukaansa!